Det hele menneske - (også) med mht. it

It-sikkerhed handler i høj grad om menneskers adfærd og tænkning. Et forkert klik eller anden uhensigtsmæssig it-brugeradfærd, kan få alvorlige følger for den enkelte og/eller den virksomhed vedkommende er ansat i. Det er faktisk lidt det samme på mange andre områder, hvor der projektudvikles med it.


Jeg havde oprindeligt ikke forestillet mig at en pædagogisk og psykologisk uddannelsesmæssig baggrund, kunne komme i spil i dette ellers så ”hardcore” it-tekniske univers. Tekniske tiltag kommer man bestemt ikke uden om, men det hele menneske (brugeren) skal med, for at det virkeligt rykker.


Det er, hvad jeg igen og igen har konstateret qua min primære beskæftigelse som it-chef på en større uddannelsesinstitution.


                             Cand. Mag. Lennert Pedersen

Direktør i Lenit -Consulting.

Lennert Pedersen har ydet professionel bistand i forbindelse med implementeringen af EUs persondataforordning på Træningsklinikken og desuden assisteret ved omlægning af IT.

Vi har mødt en tålmodig, imødekommende, pædagogisk og meget kompetent person, der har formået at få os som fysioterapeutfaggruppe til hurtigt at få et præcist og grundigt overblik over data.

Vi kan klart anbefale et samarbejde med Lennert Pedersen.

 

 

 

 

                        Kongevejs-Centret 4, Hørsholm

                                       30. januar 2019

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Lennert Pedersen har bragt Hvidovre Fysioterapi og Rygskole rigtig langt i forhold til implementeringen af EUs persondataforordning. Han har været medvirkende årsag til, at vi i den grad har skærpet vores opmærksomhed på it-sikkerhed.

Lennert Pedersen har en særdeles rolig arbejdsmåde og er ligeledes en rigtig dygtig pædagog

 

                                 #Helle Pejtersen

               Owner, Hvidovre Fysioterapi og Rygskole